search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:15
MENU CLOSE

Μαθητές που έχασαν την 15νθήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα, έδωσαν τα χρήματα σε παιδί με λευχαιμία

28.04.2020 07:17
Μαθητές που έχασαν την 15νθήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα, έδωσαν τα χρήματα σε παιδί με λευχαιμία - Media

 

Μια εξαιρετική ενέργεια από το 15μελές του 2ου γυμνασίου Νάουσας, καθώς από τη στιγμή που ακυρώθηκε η εκδρομή του σχολείου στην Κέρκυρα, έδωσε τα χρήματα σε μαθητή του εκεί ΕΠΑΛ που πάσχει από οξεία μυελογενή λευχαιμία.

Οπως αναφέρει η corfupress σε μια καταπληκτική κίνηση προχώρησε το 15μελές συμβούλιο του 2ου γυμνασίου της Νάουσας. Οι μαθητές είχαν συγκεντρώσει χρήματα για να κάνουν εκδρομή στην Κέρκυρα, η οποία όμως ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ποια ήταν η επόμενη κίνησή τους; Επέλεξαν αντί να πάρουν πίσω τα χρήματά τους, να τα προσφέρουν σε 16χρονο μαθητή του ΕΠΑΛ της περιοχής, που πάσχει από οξεία μυελογενή λευχαιμία και η οικογένεια του βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Από εμάς, τι άλλο, από την ευχή η πράξη των μαθητών να βοηθήσει ώστε το 16χρονο παλικάρι να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:13