search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:05
MENU CLOSE

Αντώναρος: Ο ΕΟΠΥΥ να επωμισθεί το κόστος για τις μάσκες μιας και θα είναι υποχρεωτική η χρήση τους

28.04.2020 08:52
Αντώναρος: Ο ΕΟΠΥΥ να επωμισθεί το κόστος για τις μάσκες μιας και θα είναι υποχρεωτική η χρήση τους - Media

 

Την άποψη πως το κόστος για τις μάσκες προστασίας θα πρέπει να επιβαρύνει τον ΕΟΠΥΥ εκφράζει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο ίδιος αναφέρει παραδείγματα ευρωπαΪκών χωρών όπου το κράτος καλύπτει τη δαπάνη και προσφέρει τις μάσκες τόσο στους άμεσα ασφαλισμένους όσο και στα μέλη των οικογενειών τους.

Διαβάστε την ανάρτηση:

«Είμαι απο εκείνους που εδώ και καιρό λέω ότι οι μάσκες πρεπει να είναι υποχρεωτικές. Τώρα την ίδια θέση εκπροσωπούν οι λεγόμενοι ειδικοί.

Αρα όλοι πρέπει να φορούν μάσκες σε κλειστους χωρους, μεσα μαζικής μεταφοράς, στα σχολεια και αλλού.

Συμπέρασμα: Το ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ (και φυσικά τις οικογένειες τους) ο ΕΟΠΠΥ. Πρόκειται για αναγκαίο μετρο προφυλαξης σε επαπειλούμενη νόσο.

Αλλωστε σε όλες τις χώρες της Ευρώπης που η χρήση μασκας κρίθηκε υποχρεωτική το σχετικό κόστος αναλαμβάνουν οι ασφαλιστικοί φορείς η το δημόσιο. Φερ’ ειπείν στο Λουξεμβουργο καθε πολίτηε (καθώς και αλλοδαποί με άεια παραμονής) έλαβαν πέντε επαναχρησιμοποιούμενες μασκες. Το ίδιο σε κρατίδια της Γερμανίας καθώς και στην Αυστρία».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10