search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:50
MENU CLOSE

Λάρισα: Ραντεβού για συμπλοκή έδωσαν ομάδες ανήλικν στη Λάρισα – Για να «μοιράσουν» το γήπεδο

28.04.2020 10:30
Λάρισα: Ραντεβού για συμπλοκή έδωσαν ομάδες ανήλικν στη Λάρισα - Για να «μοιράσουν» το γήπεδο - Media

 

Παρέες από δύο διαφορετικές συνοικίες στη Λάρισα λίγο έλειψε να συμπλακούν με αφορμή ένα γήπεδο μπάσκετ σε σχολείο.

To πως θα μοιραστούν το γή­πεδο μπάσκετ στην αυλή του σχολικού συγκροτήματος του 10ου Γυμνασίου – Λυκείου, στη συνοικία του Ιπποκράτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας Ελευθερία, φαίνεται πως ήταν η αφορ­μή για καβγά μεταξύ ανηλίκων της Λάρισας.

Βάσει μαρτυριών παιδιών, ανήλικοι της συνοικίας διαφώνησαν με ανήλικους άλλης συνοικίας που πήγαν στο σχολείο ζητώντας να «μοιρά­σουν» το γήπεδο, προκειμένου να παίξουν και αυτοί μπάσκετ.

Με αποτέλεσμα να προκληθεί αντιπαράθεση μεταξύ τους, αφού, λόγω των μέτρων για τον νέο κορονοϊό, απαγορεύεται ο συγχρωτισμός.

Ωστόσο νωρίς το απόγευμα, προχθές Κυριακή, το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αναφέρει πως δεκάδες παι­διά έδωσαν «ραντεβού» στη συνοικία του Ιπποκράτη, προκειμένου – σύμφωνα με πληροφορίες – να συμπλακούν, «σύρραξη» που απο­φεύχθηκε χάρη στην επέμβαση κατοίκων της συνοικίας.

Με τις παρέες των ανηλίκων να διαλύονται με την άφιξη περιπο­λικών της ΕΛ.ΑΣ., αφού αστυνομικοί κλήθηκαν στη συνοικία με αφορμή τη συγκέντρωση δεκάδων νέων στον αύλειο χώρο του 10ου Γυμνασίου – Λυκείου Λάρισας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:50