search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:32
MENU CLOSE

Της επιτέθηκαν οι γείτονες της την έδειραν, τη βασάνισαν την έθαψαν ζωντανή σε έναν τάφο και εκείνη κατάφερε να ζήσει

28.04.2020 14:54
Της επιτέθηκαν οι γείτονες της την έδειραν, τη βασάνισαν την έθαψαν ζωντανή σε έναν τάφο και εκείνη κατάφερε να ζήσει  - Media

 

Η 57χρονη Nina Rudchenko από το Maryanske της Ουκρανίας δεν είχε ποτέ καλή σχέση με τους γείτονες της. Πολλές φορές είχε καλέσει την αστυνομία γιατί την ενοχλούσαν και άλλες τόσες φορές ειχαν καλέσει και εκείνοι την αστυνομία γιατί τους ενοχλούσε. 
Κάποιο βράδυ όπως καταγγέλει η ίδια δυο αδέρφια μέλη της οικογένειας των γειτόνων 27 και 30 ετών μπήκαν στο σπίτι της την ώρα που κοιμόταν. Την ξύπνησαν και της έκλεισαν το στόμα. Της είπα να ντυθεί και την μετέφεραν με το αυτοκίνητο τους στο νεκροταφείο του χωριού λίγα μέτρα έξω από τον οικιστικό ιστό.

 
Εκεί της πέταξαν ένα φτυάρι και της είπαν επιτακτικά να σκάψει ένα βαθύ τάφο. Ύστερα από ώρες και ενώ ακόμη δεν είχε ακόμη ξημερώσει τα δυο αδέλφια πήδηξαν στον ανοιχτό τάφο και με ρόπαλα άρχισαν να χτυπούν την 57χρονη γυναίκα. Στη συνέχεια άρχισαν να τη βασανίζουν με διάφορα εργαλεία και όταν θεώρησαν ότι εκείνη πέθανε, τότε την έβαλαν στον τάφο και την έθαψαν.
Όμως η Nina δεν είχε πεθάνει και ύστερα από λίγο και ενώ μπορούσε να αναπνεύσει με δυσκολία, άρχισε να σκάβει με τη μύτη και το πηγούνι της μέχρι που κατάφερε να απελευθερώσει τα χέρια της και τελικά να σκάψει και να βγει στην επιφάνεια. 


Η γυναίκα κατάφερε να φτάσει στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα και να καταγγείλει την περιπέτεια που παρολίγον να της στοιχίσει τη ζωή. Το θύμα μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο και οι γιατροί σοκαρίστηκαν όταν είδαν την εμφάνισή της, λένε τα τοπικά ΜΜΕ. Ο Oleksandr Klymchuk, χειρουργός από το Επαρχιακό Νοσοκομείο Velykobagachansk είπε: «Η γυναίκα διαγνώστηκε με εγκεφαλική διάσειση, και σπασμένη γνάθο και μύτη.»   

 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:32