search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:25
MENU CLOSE

Η Ναόμι Κάμπελ εξομολογείται: «Δεν βγαίνω ποτέ από το σπίτι εάν δεν κάνω μπάνιο και εάν δεν κάνω την προσευχή μου»

28.04.2020 15:42
Η Ναόμι Κάμπελ εξομολογείται: «Δεν βγαίνω ποτέ από το σπίτι εάν δεν κάνω μπάνιο και εάν δεν κάνω την προσευχή μου» - Media

 

Η Ναόμι Κάμπελ ένα από τα γνωστότερα μοντέλα της δεκαετίας του 90, η οποία παραμένει πάντα μια πανέμορφη γυναίκα στα 49 της εξομολογήθηκε. «Δεν βγαίνω ποτέ από το σπίτι εάν πρώτα δεν κάνω μπάνιο και εάν πρώτα δεν κάνω την προσευχή μου στην πόρτα». 
Η «μαύρη γαζέλα» όπως την αποκαλούν είπε επίσης σε αυτήν την εξομολόγηση της πως καθημερινά τρώει μόνο μια φορά και τίποτε άλλο. Όλα αυτά τα είπε η Naomi στην εκπομπή «χωρίς φίλτρο» η οποία καθήλωσε χιλιάδες τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο που είδαν και έμαθαν για τις συνήθειες του γνωστού μοντέλου. 
«Επίσης δεν βγαίνω από το σπίτι χωρίς να αρωματιστώ» είπε και συνέχισε «κάθε Κυριακή είναι η μέρα που ανήκει σε μένα. Θα ασχοληθώ με την κουζίνα μου και θα φτιάξω γλυκά – που δεν τρώω – πουτίγκες και κέικ.» Η ίδια παραδέχτηκε για άλλη μια φορά ότι πριν από κάθε επίδειξη της στην πασαρέλα ακόμη και σήμερα, δεν τρώει για μέρες παρά μόνο πίνει νερό και χυμούς. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:25