26/04/2019 14:02:08
7.3.2010

«Ακέφαλο» και σε βαθύ ύπνο το Ταμείο Πυροπλήκτων

«Ακέφαλο» και σε βαθύ ύπνο το Ταμείο Πυροπλήκτων - Media

Συγνώμη που ενοχλώ… αλλά εδώ και πέντε μήνες παραμένει «ακέφαλο» το Ταμείο Αποκατάστασης Πυροπλήκτων και για να είμαι πολιτικά ορθή το Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών.

Ο Πέτρος Μολυβιάτης, πρόεδρος επί κυβερνήσεως Καραμανλή, έχει παραιτηθεί και ακόμα δεν έχει αντικατασταθεί. Μετά λύπης μου μάλιστα διαπίστωσα ότι το θέμα δεν έχει μπει ούτε προς διαβούλευση , για να υπάρχει, τουλάχιστον, το άλλοθι του open.gov.

Με αυτά και με αυτά, σε λίγο συμπληρώνονται 3 χρόνια από τις φονικές πυρκαγιές που άλλαξαν τον χάρτη της χώρας και στο Ειδικό Ταμείο, υπάρχουν ακόμα προς διάθεση για την αποκατάσταση των πληγέντων από τις φωτιές, 131.692.410,03 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έγινε την 1η Οκτωβρίου του 2010. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία τα τελευταία ποσά εκταμιεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2009 και από τότε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Τι γίνεται αδέρφια; Τελείωσε η αποκατάσταση και περίσσεψαν και χρήματα; Δεν βρίσκεται εύκαιρο πρόεδρο για να αναλάβει δράση; Ή μήπως έχετε ξεχάσει την ύπαρξή του;

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.