search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:51
MENU CLOSE

Καλιφόρνια: Αστυνομικός γρονθοκοπεί ακατάπαυστα 14χρονο για ένα πούρο (Video)

29.04.2020 08:38
Καλιφόρνια: Αστυνομικός γρονθοκοπεί ακατάπαυστα 14χρονο για ένα πούρο (Video) - Media

 

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά βάναυσης και ρατσιστικής συμπεριφοράς αστυνομικών στις ΗΠΑ ακόμα και σε βάρος μικρών παιδιών.

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει πώς αντιμετώπισε έναν 14χρονο Αφροαμερικανό αστυνομικός στην πόλη Ράντσο Κόρντοβα της Καλιφόρνια, επειδή τον έπιασε να έχει στην κατοχή του καπνό, κάτι που απαγορεύεται και διώκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες

Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο που είχε στην κατοχή του κάποιους φίλους του νεαρού Αφροαμερικανού και πρωτοδημοσίευσε εκ των υστέρων κοπέλα που ταυτοποιήθηκε ως η μεγαλύτερη αδερφή του, ο σωματώδης αστυνομικός έχει ακινητοποιήσει τον πιτσιρικά, τον έχει πιάσει από τον λαιμό σαν να θέλει να τον πνίξει, κατόπιν του πιέζει με δύναμη το κεφάλι στο χώμα μεταξύ οδοστρώματος-συρματοπλέγματος και στο τέλος τον χτυπά με γροθιές στο κορμί, δίχως στο μεσοδιάστημα αυτός να προβάλλει οποιαδήποτε μορφή αντίστασης. Απλώς κουνάει τα χέρια του. Μάλιστα ακούγεται από τρίτο άτομο, πιθανόν απ’ αυτόν που καταγράφει το συμβάν στο κινητό τηλέφωνό του ή άλλον αυτόπτη μάρτυρα, ένα επαναλαμβανόμενο “σταμάτα, αδερφέ”, αφού δεν υπήρχε οποιαδήποτε απόπειρα διαφυγής, αλλά αυτός εξακολουθούσε να βασανίζει τον μικρό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:51