search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:45
MENU CLOSE

Ρωσία: Ικανοποίηση για την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων που χρησιμοποιήθηκαν κατά του Covid-19

29.04.2020 18:14
Εκτινάχθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ινδονησία - Media
 
Η Ρωσία προσπάθησε με μια σειρά φαρμάκων να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό σε ασθενείς που μολύνθηκαν και το αποτέλεσμα φαίνεται πως ήταν επιτυχημένο.
 
Στην πραγματικότητα όλα τα φάρμακα που συνέστησε το υπουργείο Υγείας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα τους, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκα.
 
«Σήμερα η κατάσταση με τα μέσα ατομικής προστασίας έχει αλλάξει προς το καλύτερο, οι αλλαγές είναι κολοσσιαίες. Διαπιστώνουμε ότι ήδη υπάρχουν αποθέματα μέσων προστασίας» δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Υγείας, κατά την διάρκεια συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με θέμα τον κορονοϊό. Αναφερόμενος στα φάρμακα που δίνονται σε νοσούντες με κορονοϊό, ο Μουράσκα, είπε ότι «στην πραγματικότητα όλα τα φάρμακα, που έχει συστήσει το υπουργείο Υγείας για την καταπολέμηση του κορονοϊού, έχουν ήδη αποδείξει την αποτελεσματικότητα τους».
 
Από την πλευρά της η επικεφαλής της ρωσικής εποπτικής αρχής προστασίας του καταναλωτής Rospotrebnadzor Άννα Ποπόβα, δήλωσε ότι τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες η ταχύτητα με την οποία διασπείρεται ο κορονοϊός στην Ρωσία μειώθηκε σημαντικά χάρη στα περιοριστικά μέτρα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:45