search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:19
MENU CLOSE

Επιστρέφει το «Καφέ της Χαράς» – Ποιος χαρακτήρας «πεθαίνει» (Photo)

30.04.2020 06:20
Καφέ της Χαράς: Η αντίδραση του Γιάννη Πουλόπουλου όταν έμαθε πως αναφέρουν το όνομά του στο Κολοκοτρωνίτσι  - Media

Σε αναμονή της άρσης της απαγόρευσης κυκλοφορίας βρίσκεται το “Καφέ της Χαράς” ώστε να αρχίσουν και πάλι τα γυρίσματα.

Η ιστορία στο Κολοκοτρωνίτσι, ωστόσο, δε σταματά με τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά, να συνεχίζουν ασταμάτητα να γράφουν το σενάριο της επιτυχημένης σειράς, η οποία όπως φαίνεται, θα είναι γεμάτη απρόοπτα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας το κοινό θα χρειαστεί να “αποχαιρετήσει” έναν από τους πρωταγωνιστές της σειράς, καθώς το σενάριο τον θέλει να πεθαίνει.

“Είναι ένα πρόσωπο -δεν θα σας πω αν είναι άντρας ή γυναίκα- το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία και αποφασίσαμε να το κάνουμε όταν φτάσει η στιγμή. Έχουμε πολλά επεισόδια μπροστά. Δεν πρέπει να φοβάται ένας δημιουργός να βάλει όλα όσα αντιπροσωπεύουν τη ζωή”.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK, πρόκειται για ένα πρόσωπο που εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Κολοκοτρωνίτσι και εικάζεται πως ίσως είναι νεκρή, και δεν είναι άλλη από τη “Χάιδω”.

Μετά από μια δημόσια σύγκρουση της Στέλλας με τον Πώποτα που χωρίζει το χωριό σε σεξιστές και φεμινιστές, η Χάιδω επαναστατεί και παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς όπως λέει έχει υπομείνει πολλά. Λίγες ώρες μετά, όμως, η Χάιδω εξαφανίζεται από το χωριό.

Ο Τάσος, η Αρετή αλλά και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν. Κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό την Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισης τον Τάσο. Εικάζουν ότι μπορεί και να την έχει σκοτώσει. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12