search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:32
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Δημοσιογράφος βγήκε με κοστούμι και …εσώρουχο – «Καρφώθηκε» και επιβεβαίωσε τη φήμη

30.04.2020 09:02
ΗΠΑ: Δημοσιογράφος βγήκε με κοστούμι και ...εσώρουχο - «Καρφώθηκε» και επιβεβαίωσε τη φήμη - Media

 

Εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί κάτι σαν αστικό μύθο η φήμη ότι οι παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων στην τηλεόραση φοράνε ρούχα μόνο από τη μέση και πάνω μιας και μόνο αυτό φαίνεται στον φακό.

Από ότι φαίνεται, αυτό είναι σίγουρα η πραγματικότητα στην εποχή της καραντίνας για την πανδημία του κορωνοϊού, κάτι που επιβεβαίωσε άθελά του ένας ρεπόρτερ στις ΗΠΑ.

Ο Γουίλ Ριβ, δημοσιογράφος και γιος του κινηματογραφικού Σούπερμαν, έδινε το πρωί της Τρίτης το ρεπορτάζ για τα φαρμακεία του μέλλοντος, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή GMA.

Όπως συμβαίνει τελευταία σε όλ τον πλανήτη, για λόγους προστασίας ο Ριβ βγήκε από το σπίτι του και συνομίλησε με τους δύο κεντρικούς παρουσιαστές.

Ο Γουίλ, όπως γράφει ο guardian, φόρεσε ένα μοντέρνο στενό σακάκι και πουκάμισο που θα έλεγε κανείς πως αρμόζει σε έναν ρεπόρτερ που βγαίνει σε παράθυρο τηλεοπτικής εκπομπής.

Εκείνο όμως που παρατήρησαν ορισμένοι χρήστες του Twitter, ήταν πως ο ρεπόρτερ «ξέχασε» να φορέσει παντελόνι.

Πρώτος έκανε την παρατήρηση κάποιος τηλεκριτικός τοπικού αμερικανικού μέσου που έγραψε στο Twitter.

Όπως εξήγησε αργότερα και καθώς οι αναρτήσεις στο Twitter πλήθαιναν, αποφάσισε να φορέσει τα αθλητικά για την πρωινή του γυμναστική, πριν ακόμη βγει για να δώσει το ρερποτάζ.

«Δεν θα με προσελάμβανα για οπερατέρ στο άμεσο διάστημα» αστειεύτηκε σε κάποιον από τους χρήστες που του έστειλε τα πειστήρια της… γκάφας.

«Έφτασα με τον πιο ξεκαρδιστικά δυνατό τρόπο», έγραψε στο twitter.

«Προσπαθώντας να είμαι αποτελεσματικός, ετοιμάστηκα για μια προπόνηση μετά το GMA λίγο νωρίτερα σήμερα το πρωί», απολογήθηκε.

«Η γωνία της κάμερας, μαζί με τους φίλους, την οικογένεια και αρκετές εκατοντάδες ξένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με έκανε να ξανασκεφτώ την πρωινή μου ρουτίνα. Οποιαδήποτε συμβουλή από άτομα που φορούν ζώνη, παντελόνι και παπούτσια κατά τη διάρκεια των βιντεοκλήσεων εργασίας στο σπίτι είναι ευπρόσδεκτα. Τώρα, επιστροφή στη δουλειά. Φορώντας παντελόνι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15