search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:03
MENU CLOSE

Χρήστος Δάντης για το «Δεν υπάρχει θεός»: Με βρίζουν, με λένε άθεο, σατανιστή, γέρo (Video)

30.04.2020 10:30
Χρήστος Δάντης: «Έχω δεχτεί απειλητικά μηνύματα για ανάρτησή μου στα social media» - Media

 

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στα social media με αφορμή το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη “Δεν υπάρχει Θεός”. Ο τραγουδιστής επέλεξε να δώσει τη δική του απάντηση για τα πυρά που δέχεται, μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day”

«Ξέρω ότι το τραγούδι έχει ενοχλήσει. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι που το έχουν παρεξηγήσει. Κάποιοι άλλοι που στέκονται μόνο στον τίτλο του και κάποιοι από αυτούς που συνήθως απαντούν εν θερμώ. Επειδή κι εγώ βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε μια παρόμοια κατάσταση, δεν μου αρέσει να απαντήσω τώρα. Με βρίζουν, με λένε άθεο, σατανιστή, γέρο… Έχουν παρεξηγήσει στο παρελθόν πολύ πιο μεγάλους από εμένα. Έχουν παρεξηγήσει τον Γαλιλαίο, τον λόγο του Χριστού… Είναι δυνατόν να μην παρεξηγήσουν τον δικό μου; Μια καταδικαστική απόφαση εις βάρος του τραγουδιού θα ήταν άδικη, γιατί θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί πολλά άλλα τραγούδια πριν. Εύχομαι να μην γίνω παλιατζούρα και μέσα από μια θέση ισχύος να σνομπάρω καθετί καινούριο και να μην το αφουγκράζομαι», είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:00