search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:01
MENU CLOSE

H Μόνικα Μπελούτσι αποκαλύπτει την καθημερινότητά της: «Ζούμε με τον φόβο»

30.04.2020 12:51
H Μόνικα Μπελούτσι αποκαλύπτει την καθημερινότητά της: «Ζούμε με τον φόβο» - Media

 

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι απομονωμένη λόγω της πανδημίας στη Χώρα των Βάσκων μαζί με τις δύο κόρες της Ντέβα και Λεονί. Μίλησε για τις μέρες της καραντίνας και τη Μαρία Κάλλας σε συνέντευξη που έδωσε στη γαλλική Madame Figaro.

Η 55χρονη Ιταλίδα σταρ αποκάλυψε πώς αισθάνεται αυτό το διάστημα λόγω του κορωνοϊού: «Μια μεγάλη θλίψη. Πώς να νιώσεις κάτι άλλο σε μια τέτοια κατάσταση πρωτόγνωρη, πολύπλοκη και τρομακτική; Σκέφτομαι την χώρα μου, την Ιταλία, που είναι και η πιο πληγείσα στην Ευρώπη. Η οικογένειά μου είναι μία χαρά, αλλά η Ούμπρια και η περιοχή Κόμο υποφέρουν, για να μην αναφέρω τους φίλους μου στη Ρώμη. Αναπόφευκτα, όλοι ζούμε με τον φόβο γιατί οι στιγμές είναι κρίσιμες αλλά ταυτόχρονα έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους γιατρούς, είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί ένα φάρμακο και στη συνέχεια το εμβόλιο, αλλά για την ώρα είμαστε όλοι σε κατάσταση αναμονής. Όπως το έθεσε ο Ναπολιτάνος συγγραφέας και ηθοποιός, Εντουάρντο Ντε Φιλίππο, «Η νύχτα πρέπει να περάσει». Αυτή η νύχτα πιθανότατα θα είναι μεγάλη και επίμονη, αλλά υποχρεωτικά θα μάς οδηγήσει σε κάτι νέο».

Στην ερώτηση αν υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ της Κάλλας και της Μπελούτσι, η γοητευτική ηθοποιός απάντησε: «Υπάρχουν ομοιότητες, αρχικά είναι από την Μεσόγειο όπως και εγώ. Ήταν επίσης κοσμοπολίτισσα, όπως και εγώ. Ήταν εύθραυστη και παράλληλα και μια μεγάλη δύναμη. Αλλά αυτό που με άγγιξε περισσότερο για την Κάλλας, ήταν αυτή η ευαισθησία χωρίς όριο, το στοιχείο αυτό δίνει μια επιπλέον διάσταση σε όλα. Πρόκειται για μια γυναίκα που έδινε μάχη με την καρδιά της για την καρδιά της. Τελικά, είχε μια απλή καρδιά και αυτό ήταν ίσως εκείνο που την σκότωσε».

Για την καθημερινότητά της στη Χώρα των Βάσκων είπε: «Ζω στους ρυθμούς των παιδιών μου. Οι κόρες μου παρακολουθούν τα μαθήματα του σχολείου τους online, κι εγώ τις επιβλέπω με προσοχή. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένα πλαίσιο. Στον ελεύθερο χρόνο μου διαβάζω σενάρια και μαθαίνω στα ιταλικά τον ρόλο μου στη θεατρική παράσταση Lettres et Mémoires de la Callas, η οποία έχει προγραμματιστεί να ανέβει και στην Ιταλία. Κατά τα άλλα, υπακούμε στις οδηγίες και μένουμε σπίτι».

Τέλος, μίλησε για τις κόρες της: «Δεν μπήκα ποτέ σε ένα πλαίσιο, και δεν ανταποκρίθηκα πραγματικά στις επιταγές της κοινωνίας. Έκανα την πρώτη μου κόρη στα 40 μου. Την δεύτερη στα 45. Κατάφερα να οργανώσω μία σταθερή οικογενειακή ζωή για τα παιδιά μου, ένα ζεστό σπίτι. Απολαμβάνω να τις βλέπω να μεγαλώνουν και αυτό είναι πάνω απ’ όλα για μένα μέχρι να βγάλουν τα δικά τους φτερά και να πετάξουν. Σε όλα μου τα ερωτήματα, οι κόρες μου είναι η απάντηση. Μόνο μετά τη γέννησή τους συνειδητοποίησα τον λόγο ύπαρξής μου στον κόσμο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:57