search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:49
MENU CLOSE

Αλλάζουν όλα στα ψώνια: Τι θα επιτρέπεται να δοκιμάζουμε και τι όχι

30.04.2020 13:11
Αλλάζει ώρα το «Shopping Star»; - Media

 

Όπως είναι γνωστό, από τη Δευτέρα 4 Μαΐού σταδιακά χαλαρώνουν τα περιοριστικά μέτρα που είχαν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όμως πολλά είναι τα ερωτήματα σε ό,τι αφορά τα “πρέπει” και τα “μη” της επόμενης ημέρας. Δεν είναι μόνο τα κομμωτήρια, για τα οποία οι ειδικοί επισημαίνουν τον κίνδυνο που ενέχει το πιστολάκι, καθώς αλλαγές θα υπάρξουν και στον τρόπο που ψωνίζουμε ρούχα..

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, σε ό,τι αφορά τα καταστήματα ένδυσης, αρχικά ακούστηκε ότι κάθε φορά που ένας υποψήφιος πελάτης θα δοκιμάζει το ρούχο της επιλογής του, μια πωλήτρια έξω από το δοκιμαστήριο, επιφορτισμένη ειδικά με αυτόν τον σκοπό, θα παραλαμβάνει το ρούχο και θα το σιδερώνει επί τόπου πριν το δοκιμάσει ο επόμενος.

Η ιδέα μάλλον εγκαταλείφθηκε, λόγω της προφανούς δυσκολίας στην εφαρμογή της και πλέον οι ειδικοί συστήνουν “μερική δοκιμή” των υπό αγορά ρούχων. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους, από τη Δευτέρα θα μπορούμε να δοκιμάζουμε παντελόνια και φούστες – με μέτρο – όχι όμως μπλούζες, πουκάμισα ή οτιδήποτε άλλο περνά από το κεφάλι μας για να φορεθεί.

Κατά την επιστροφή στο σπίτι καθίσταται υποχρεωτικό το πλύσιμο των ρούχων, αλλά και το μπάνιο όσων επισκέφθηκαν το κατάστημα. Υπενθυμίζεται ότι στα καταστήματα ένδυσης, όπως και σε κάθε άλλο κατάστημα, οι πελάτες θα εισέρχονται αναμένοντας σε ουρά καθώς θα επιτρέπονται συνολικά τέσσερα άτομα στις μικρές επιχειρήσεις και ένα ανά δέκα τ.μ. σε μεγαλύτερες.

Πηγή: enikos.gr/Tα Νέα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:48