search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:30
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Δήμαρχος Λίβερπουλ: «Θα βγει ο κόσμος να πανηγυρίσει, διακόψτε την Πρεμιερ Λιγκ»»

30.04.2020 13:47
Premier League: Γιατί αλλάζει ώρα το Λίβερπουλ - Άρσεναλ - Media

 

Ο Δήμαρχος του Λίβερπουλ τονίζει πως είναι ξεκάθαρο ότι οι «κόκκινοι» αξίζουν τον τίτλο και θα ήταν καλύτερο να στεφθούν πρωταθλητές με διακοπή της αγωνιστικής περιόδου κι όχι με συνέχιση των αγώνων.

Όπως τόνισε, ακόμα και σε ουδέτερο γήπεδο, τη μέρα που θα επιβεβαιωθεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι πολύ πιθανό να μην τηρηθεί κανένα μέτρο ασφάλειας στους δρόμους…

«Ακόμα κι αν γίνουν τα ματς κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρξει κόσμος έξω από το Άνφιλντ. Δεν θα υπάρξουν πολλοί που θα σεβαστούν τις οδηγίες μας για να μην πάνε στο γήπεδο και να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης. Θα βγουν να πανηγυρίσουν και θα είναι τρομερά δύσκολο και για την Αστυνομία να τους συγκρατήσει. Θα είναι πραγματική φαρσοκωμωδία, δεν γίνεται να τηρηθούν οι αποστάσεις.
Θα μας αγνοήσει ο κόσμος. Θα πρέπει η Premier League και η Κυβέρνηση να το λάβουν υπόψιν τους αυτό. Ας πάρει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα, αλλά διακόψτε τη σεζόν. Είναι ξεκάθαρο πως της αξίζει ο τίτλος, αλλά πρέπει να βάλουμε πάνω απ’ όλα την ασφάλεια και την υγεία μας», ήταν τα λόγια του Τζο Άντερσον.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:29