search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:23
MENU CLOSE

Ο έρωτας χτύπησε την πόρτα της Kένταλ Τζένερ (Photo)

30.04.2020 16:46
Ο έρωτας χτύπησε την πόρτα της Kένταλ Τζένερ (Photo) - Media

 

 

Από ό,τι φαίνεται η Kendall Jenner έχει νέο αμόρε, τουλάχιστον έτσι μεταδίδει το TMZ.

Το εν λόγω δίκτυο έδωσε ένα βίντεο στη δημοσιότητα με το μοντέλο να βολτάρει στην Αριζόνα με διάσημη παρέα. Πιο συγκεκριμένα την πέτυχε με λευκό cropped top, militaire παντελόνι και καπελάκι σε ένα πάρκινγκ, να μπαίνει σε υπερπολυτελές αυτοκίνητο που προφανώς δεν ήταν δικό της – αν ήταν δικό της δε θα αποτελούσε είδηση, σωστά;

Ο ιδιοκτήτης του Mercedes-Benz Maybach είναι ο μπασκετμπολίστας των Phoenix Suns, Devin Booker, ένας από τους κορυφαίους παίκτες του NBA με πενταετές συμβόλαιο αξίας 158 εκατ. δολαρίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ίδιοι λένε πως δε συμβαίνει κάτι παραπάνω μεταξύ τους, παρά μόνο φιλία, καθώς παλιότερα έβγαιναν μαζί ζευγάρια, εκείνη με τον Ben Simmons και εκείνος με την πρώην καλύτερη φίλη της Kylie Jenner, Jordyn Woods.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kendall Jenner and special quarantine pal NBA superstar Devin Booker just social distanced in the back of his Maybach together for a quick road trip to Sedona!  at the LINK IN BIO

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TMZ (@tmz_tv) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:23