search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:37
MENU CLOSE

Αλλαγές στις ημέρες προβολής του «MasterChef»: Μειώνονται τα επεισόδια

01.05.2020 13:26
Αλλαγές στις ημέρες προβολής του «MasterChef»: Μειώνονται τα επεισόδια - Media

 

Σε αλλαγή του προγράμματός του προχωρά το κανάλι της Κηφισιάς από την επόμενη βδομάδα, όσον αφορά στη μετάδοση του «MasterChef». Συγκεκριμένα, το ριάλιτι μαγειρικής θα προβάλλεται πλέον μόνο κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ενώ δεν θα υπάρχει επεισόδιο την Τετάρτη και στη θέση του θα παίζεται ξένη ταινία.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο «Happy Day» ο λόγος δεν είναι ότι δεν υπάρχει στοκ στα επεισόδια, αλλά λόγω των συνθηκών και των ανθρώπων που δουλεύουν από το σπίτι, υπάρχει μια πιο αργή διαδικασία στο μοντάζ. Επομένως, το «MasterChef» θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, ενώ την Κυριακή θα προβάλλεται το MasterClass στις 17:45.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ραντεβού την Κυριακή για ένα επεισόδιο γεμάτο γνώση! Έτοιμοι για ένα νέο MasterClass; @starchanneltv #StarChannelTv #MasterChefGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:36