search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:55
MENU CLOSE

Δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν τη σεζόν οι ομάδες της Premier League

01.05.2020 15:42
Συνεχίζει κανονικά η Premier League, κανένα θέμα διακοπής παρά την αύξηση των κρουσμάτων - Media

 

Σημαντικό βήμα στην προσπάθεια να συνεχιστεί η ποδοσφαιρική σεζόν στην Αγγλία έγινε την Παρασκευή.

Όπως ανακοίνωσε η Premier League στη συζήτηση που έγινε μεταξύ της διοργανώτριας και των ομάδων, οι τελευταίες επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Κάτι που ξεκαθαρίστηκε ωστόσο ότι θα ξεκαθαριστεί σε συνάρτηση με τις εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού και αφού εξασφαλιστεί πρώτα η ασφάλεια και η υγεία όλων των εμπλεκόμενων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοργανώτρια και οι ομάδες συζήτησαν πιθανά βήματα προς την κατεύθυνση της συνέχισης της σεζόν 2019/20, όταν είναι ασφαλές και κατάλληλο να γίνει κάτι τέτοιο.

Σε συνάντηση των μετόχων της Premier League σήμερα οι ομάδες συζήτησαν πιθανά βήματα προς τον σχεδιασμό του να συνεχιστεί η σεζόν 2019/20, όταν είναι ασφαλές και κατάλληλο να γίνει κάτι τέτοιο.

Επαναλήφθηκε ότι οι σκέψεις όλων είναι με εκείνους που επλήγησαν ευθέως από την πανδημία του COVID-19.

Επίσης ότι η προτεραιότητα της Premier League είναι η υγεία και η ασφάλεια των παικτών, των προπονητών, του προσωπικού, των φιλάθλων και της ευρύτερης κοινότητας.

Η διοργανώτρια και οι ομάδες μελετούν τις πρώτες δοκιμαστικές κινήσεις προς τα μπρος και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και τα παιχνίδια μόνο με την καθοδήγηση της κυβέρνησης, υπό τις οδηγίες των ειδικών και έπειτα από διαβούλευση με τους παίκτες και τους προπονητές.

Η λίγκα χαιρέτισε τη δημιουργία της κυβερνητικής ιατρικής ομάδας εργασίας για επιστροφή στα κορυφαία αθλήματα, η οποία είχε συνάντηση για πρώτη φορά σήμερα το πρωί.

Καμία απόφαση δεν ελήφθη στη σημερινή συνάντηση των μετόχων και οι ομάδες αντάλλαξαν απόψεις επί της πληροφόρησης που έχει δοθεί για πλάνο επανεκκίνησης.

Συμφωνήθηκε ότι PFA, LMA, παίκτες και προπονητές είναι κλειδί γι’ αυτή τη διαδικασία και θα ζητηθεί περαιτέρω διαβούλευση.

Οι σύλλογοι επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους να ολοκληρώσουν τη σεζόν 2019/20, διατηρώντας την ακεραιότητα του πρωταθλήματος και χαιρέτισαν την υποστήριξη της κυβέρνησης».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33