search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:55
MENU CLOSE

Άμεση είναι η ανάγκη επιστροφής των Αμερικανών στις εργασίες τους για την κυβέρνηση Τραμπ

02.05.2020 14:19
Άμεση είναι η ανάγκη επιστροφής των Αμερικανών στις εργασίες τους για την κυβέρνηση Τραμπ - Media

 

Οι συντηρητικές ομάδες που συμβουλεύουν το Λευκό Οίκο, έχουν καταρτίσει μία σειρά από σχέδια για την επαναλειτουργία της αμερικανικής οικονομίας, με ένα κοινό σημείο ενδιαφέροντος – οι Αμερικανοί πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στις εργασίες τους, προκειμένου να αποτρέψουν την οικονομική και κοινωνική καταστροφή, από την εφαρμογή παρατεταμένων μέτρων κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού.

Η αντίδραση της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στον κορονοϊό κατά τις πρόσφατες ημέρες, έχει συντονιστεί γύρω από το ίδιο μήνυμα – την ανάγκη άμεσης επαναλειτουργίας της οικονομίας.

Ο Λευκός Οίκος δεν ανανέωσε τις ομοσπονδιακές οδηγίες για τα μέτρα κοινωνικής απόστασης, οι οποίες ίσχυαν μέχρι την 30η Απριλίου, ενώ ο πρόεδρος Τραμπ αναμένεται να πάει στην Αριζόνα την επόμενη εβδομάδα, καθώς έχει συμπληρωθεί ένας μήνας, χωρίς ο ίδιος να έχει ταξιδέψει στο εσωτερικό των ΗΠΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:55