search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:02
MENU CLOSE

Φονικό στα Ανώγεια: Σήμερα η πρώτη κηδεία – Δρακόντεια μέτρα από την ΕΛΑΣ

03.05.2020 12:01
Η ένωση (που δεν έγινε) της Κρήτης με την Ελλάδα - Media

 

Το απόγευμα της Κυριακής πρόκειται να τελεστεί η κηδεία του ενός από τους δύο νεκρούς του αιματηρού περιστατικού που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια.

Η δεύτερη κηδεία πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα. Οι σοροί των δύο νεκρών μεταφέρθηκαν αρχικά σε νοσοκομεία διαφορετικών πόλεων, σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο, ενώ δρακόντεια είναι τα μέτρα που έχει λάβει η ΕΛΑΣ στο χωριό.

Την επιχείρηση της ΕΛΑΣ καθιστά δυσκολότερη το γεγονός ότι τα σπίτια των δύο νεκρών βρίσκονται αντικριστά το ένα στο άλλο.

Ως προς τα ακριβή περιστατικά, αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης για να ρίξουν φως στο ποιος πυροβόλησε πρώτος.

Παραδόθηκε ο 30χρονος

Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Κυριακής παραδόθηκε στις αρχές ο 30χρονος γιος του ενός θύματος, ο οποίος φέρεται στη συνέχεια να δολοφόνησε τον θύτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, ο γιος τού 63χρονου συμμετείχε στην αρχική λογομαχία μεταξύ του πατέρα του και του 30χρονου, αλλά και στην εξέλιξη του αιματηρού επεισοδίου. Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ήταν αυτός που τελικά πυροβόλησε θανάσιμα τον 30χρονο, ο οποίος είχε αρχικά πυροβολήσει τον 63 πατέρα του. Αμέσως μετά, ο νεαρός άνδρας -γιος του 63χρονου θύματος- τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 63χρονος -ο οποίος μεταξύ άλλων είχε διατελέσει πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων και πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ανωγείων- δέχτηκε μία σφαίρα στο σώμα του από το όπλο του 30χρονου. Από το όπλο του γιου τού θύματος, ο 30χρονος δέχτηκε έξι σφαίρες.

φωτογραφία: cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:02