search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:44
MENU CLOSE

Που επιτρέπονται και που όχι οι μετακινήσεις εντός Αττικής

03.05.2020 16:05
Κορωνοϊός: Νέο καμπανάκι για Αττική - Στην πρωτεύουσα τα 9 από τα 19 νέα κρούσματα  - Media

 

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς μιλώντας κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της νόσου, αναφέρθηκε αρχικά στη δύσκολη περίοδο του περιορισμού της καραντίνας που αφήνουμε πίσω μας και ακολούθως εξήγησε ποιες μετακινήσεις επιτρέπονται από αύριο στην Αττική. Οι μετακινήσεις όπως είπε, είναι ελεύθερες εντός λεκανοπεδίου. Ένας κάτοικος της Δυτικής Αθήνας μπορεί να μετακινηθεί στο Σούνιο, για παράδειγμα κάτι που ισχύει για όλους τους διοικητικούς τομείς της Αττικής.

Τα μέρη που ανήκουν στην Αττική και δεν μπορεί να επισκεφτεί κάποιος κάτοικος του λεκανοπεδίου ούτε αύριο είναι τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τα Κύθηρα και τα Αντικήθυρα. «Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου δεν μπορούν να μετακινηθούν στα νησιά του Αργοσαρωνικού, των Κυθήρων και των Αντικηθύρων» είπε συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς. «Αυτά είναι τα όπλα στην μάχη, η τήρησή τους θα κρίνει την έκβαση του πολέμου» σημείωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:42