search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:13
MENU CLOSE

Η απίστευτη πατέντα Έλληνα που έχει στο γραφείο της και η Μέρκελ (Photo | Video)

04.05.2020 12:11
Η απίστευτη πατέντα Έλληνα που έχει στο γραφείο της και η Μέρκελ (Photo | Video) - Media

 

Έλληνας εστιάτορας στη Γερμανία δημιούργησα για τους πελάτες του την έξυπνη μάσκα, με την οποία τρως και πίνεις άφοβα χωρίς να λερωθείς και χωρίς να χρειαστεί να την βγάλεις.

Ήδη δυο τέτοιου τύπου μάσκες με φερμουάρ διαφορετικού χρωματισμού με τα αρχικά Α.Μ βρίσκονται στο ιδιαίτερο γραφείο της καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ, προκειμένου να τις δει από κοντά και γιατί όχι να τις δοκιμάσει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr.

Όπως δήλωσε στο newsit.gr ο Αλέξης Βαΐου ιδιοκτήτης του ελληνικού εστιατορίου “Olympisches Feuer”, στην πόλη Μπρέμερχαφεν (Bremerhaven) η μάσκα με το φερμουάρ ανοίγει και κλείνει εύκολα, ενώ παράλληλα εφαρμόζει τέλεια, καθώς υπάρχει ειδικό στήριγμα για την περιοχή της μύτης.

“Όλα τα καταστήματα εστίασης στη Γερμανία εξακολουθούν να παραμένουν εξαιτίας του κορονοϊού κλειστά. Εμείς λειτουργούμε μόνο με delivery. Έτσι βλέποντας τη νέα κατάσταση και πως αυτή διαμορφώνεται από θέμα τζίρων και γενικότερα λειτουργίας των καταστημάτων έπρεπε κάτι να σκεφτώ. Ξαφνικά μου ήρθε η ιδέα της μάσκας. Την έστειλα και στην φίλη μου Άνγκελα Μέρκελ προκειμένου να την δει και να μου πει την γνώμη της. Ίσως με αυτήν την μάσκα σκεφτεί και μια σειρά από μέτρα που θα βοηθήσουν τους εστιάτορες την επόμενη μέρα του κορονοϊού” αναφέρει ο Αλέξης Βαΐου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10