search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:54
MENU CLOSE

Βουλευτές της ΝΔ συλλέγουν υπογραφές για διεύρυνση του κατηγορητηρίου για Παπαγγελόπουλο

04.05.2020 12:55
Αντίστροφη μέτρηση: Από τη Βουλή στον Άρειο Πάγο το υλικό για Παπαγγελόπουλο - Media

 

Αντίστροφα πλέον μετράει ο χρόνος για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου αναφορικά με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Ωστόσο για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να προηγηθεί συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής. 

Μάλιστα εάν γίνει η διεύρυνση του κατηγορητηρίου τότε τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής θα μπορούν να καλέσουν για κατάθεση την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Εντωμεταξύ από το πρωί της Δευτέρας βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας περνούν από τα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υπογράφουν το σχετικό κείμενο. Μάλιστα το εν λόγω κείμενο δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να κατατεθεί στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα. 

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες στο κατηγορητήριο πρόκειται να προστεθούν τα αδικήματα της δωροληψίας καθώς και οι επιβαρυντικές διατάξεις του αδικήματος της δωροληψίας πολιτικού προσώπου, με βάση το άρθρο 159 του Ποινικού Κώδικα, το αδίκημα της εκβίασης. Σημειώνεται πως ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση αναφορικά με το αν θα συμπεριληφθεί και το αδίκημα της συμμορίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:54