search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:49
MENU CLOSE

Περίεργοι θάνατοι παιδιών στην Κίνα – Δυο μαθητές πέθαναν στο σχολείο ενώ φορούσαν μάσκα και έκαναν κάποια δραστηριότητα

04.05.2020 14:36
Κορωνοϊός-Κίνα: Δύο πόλεις κοντά στο Πεκίνο τίθενται σε καραντίνα  - Media

 

Το περιστατικό του θάνάτου δυο μαθητών την ώρα που έκαναν κάποια δραστηριότητα και φορούσαν μάσκα, εξετάζουν οι αρχές στην Κίνα. Και τα δυο παιδιά πέθαναν στο σχολείο. Ο ένας την ώρα που έκανε γυμναστική και έτρεχε με τη μάσκα του και ο άλλος μαθητής κατέρρευσε στο θρανίο του την ώρα που έγραφε διαγώνισμα. 
Ο ένας μαθητής ήταν 15 χρονών και ο άλλος έναν χρόνο μικρότερος. Τα περιστατικά δεν συνέβησαν στο ίδιο σχολείο. Και στα δυο περιστατικά ο θάνατος προήλθε από ανακοπή καρδιάς. Οι αρχές στην Κίνα εξετάζουν εάν οι μαθητές αυτοί είχαν κάποιο υποκείμενο νόσημα ή εάν ο τρόπος που επανήλθα στα σχολεία όλοι οι μαθητές στην Κίνα δεν είναι ο ενδεδειγμένος. 
Και στα δυο περιστατικά οι συμμαθητές τους ανέφεραν ότι πριν συμβεί το μοιραίο τα δυο παιδιά είχαν εκφράσει στους δασκάλους τους ότι έχουν δυσκολίες στην αναπνοή.  Οι γονείς όμως των δυο παιδιών σε δηλώσεις τους θεωρούν ότι οι μάσκες είναι υπεύθυνες για αυτούς τους θανάτους γιατί δυσκόλευαν τον 15χρονο και τον 14χρονο να αναπνεύσουν.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:49