search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:32
MENU CLOSE

Το τερμάτισαν στη Γερμανία – Ρέιβ κλαμπ μετατράπηκε σε drive in και οι θαμώνες διασκέδαζαν μέσα στα αυτοκίνητα τους (Video)

04.05.2020 16:03
Το τερμάτισαν στη Γερμανία – Ρέιβ κλαμπ μετατράπηκε σε drive in και οι θαμώνες διασκέδαζαν μέσα στα αυτοκίνητα τους (Video) - Media

 

Στη Γερμανία στην πόλη Schüttorf, κοντά στα σύνορα με τις Κάτω Χώρες ένας dj ρειβ μουσικής ο dj Wild, θα έπαιζε τη μουσική του σε ένα κλαμπ στην πόλη. Όμως τα μέτρα για τον κορωνοϊό δεν θα άφηναν να συγκεντρωθεί ο πολύς κόσμος που ήθελε να τον ακούσει. 
Έτσι οι ιδιοκτήτες του κλαμπ σκέφτηκαν και νοίκιασαν ένα μεγάλο υπαίθριο χώρο δίπλα στο κλαμπ, εγκατέστησαν μικροφωνικές εγκαταστάσεις και διαμόρφωσαν έτσι το χώρο ώστε να μοιάζει με τα γνωστά drive in, τους κινηματογράφους για αυτοκίνητα. 
Το κλαμπ «Ιντεξ» λοιπόν τα είχε όλα έτοιμα και μόλις άρχισαν να φτάνουν τα αυτοκίνητα, τα έβαζε στις θέσεις τους, εγκαθιστούσε γρήγορα ένα μεγάφωνο στο παράθυρο του κάθε αυτοκινήτου και στη συνέχεια περνούσε ένας σερβιτόρος με μάσκα και έπαιρνε παραγγελίες, για ενεργειακά ποτά. 
Ο κόσμος δεν μπορούσε να συνωστιστεί και διασκέδαζε μέσα στο αυτοκίνητο του, ακούγοντας τον dj Wild να παίζει μουσική στα πλατώ. Ο dj όση ώρα έπαιζε μουσική φορούσε μάσκα προσω΄που για τον κορωνοϊο ενώ τα αυτοκίνητα που συγκεντρώθηκαν για να τον ακούσουν ξεπέρασαν τα 250, τα οποία μέσα στη νύχτα αναβόσβηναν τα φώτα τους στο ρυθμό της μουσικής.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:32