12/07/2020 15:36:00

Η Σαμψούντα της Τουρκίας άδειασε από ανθρώπους λόγω κορωνοϊού και γέμισε με πρόβατα – Εκατοντάδες πρόβατα στους δρόμους (Video)

Η Σαμψούντα της Τουρκίας άδειασε από ανθρώπους λόγω κορωνοϊού και γέμισε με πρόβατα – Εκατοντάδες  πρόβατα στους δρόμους  (Video) - Media

 

Η πόλη της Σαμψούντας στην Τουρκία, βρίσκεται εδώ και μέρες σε καραντίνα. Ο κόσμος δεν κυκλοφορεί έξω από τα σπίτια του και ειδικά τα βράδια η πόλη μοιάζει με «πόλη φάντασμα». Και ενώ οι άνθρωποι δεν κυκλοφορούν  βρήκαν την ευκαιρία να κυκλοφορήσουν τα πρόβατα. 
Ένα κοπάδι από εκατοντάδες πρόβατα βγήκε στους άδειους δρόμους και άρχισαν να κόβουν βόλτες πέρα δώθε χωρίς να έχουν φόβο να τα χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο αφού τα αυτοκίνητα δεν κυκλοφορούν. 
Πάντως δεν είναι η πρώτη πόλη που λόγω του lockdown και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας του κόσμου, βγαίνουν τα ζώα στους δρόμους. Σε πολλές πόλεις του κόσμου έχουν κάνει την εμφάνιση τους από πρόβατα, μέχρι αλεπούδες, αγριογούρουνα και μαιμούδες 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.