search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:09
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Πανεπιστημιακή έρευνα «δείχνει» πότε τελειώνει η πανδημία στην Ελλάδα (Πίνακας)

05.05.2020 09:00
Κορωνοϊός: Πανεπιστημιακή έρευνα «δείχνει» πότε τελειώνει η πανδημία στην Ελλάδα (Πίνακας) - Media

 

Το τεχνολογικό πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης δίνει τη δική του απάντηση στο παγκόσμιο ερώτημα, δηλαδή πότε αναμένεται να τελειώσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Οι επιστήμονες του εν λόγω ιδρύματος, σημειώνουν τρεις κατά σειρά ημερομηνίες όπου φαίνεται η εξέλιξη της πανδημίας του ιού από το σημείο καμπής των κρουσμάτων, μέχρι την καταγραφή του 97%, του 99% και του 100% αντίστοιχα των νέων περιπτώσεων μόλυνσης από τον ιό σε κάθε χώρα.

Η 13η Ιουλίου είναι σύμφωνα με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης, η ημερομηνία εξόδου της Ελλάδας από την πανδημία του κορωνοϊού.
Οι ερευνητές από τη Σιγκαπούρη εκτιμούν ότι το σημείο καμπής για τη χώρα μας ήταν η 30η Μαρτίου, το 97% των κρουσμάτων θα καταγραφεί την 9η Μαΐου και το 99% θα καταγραφεί στις 25 Μαΐου.
 
Σύμφωνα με τις αναλύσεις του ιδρύματος,που δημοσιεύει το skai.gr, το σημείο καμπής για την πανδημία σε ολόκληρο τον πλανήτη συνολικά, ήταν η 11η Απριλίου, ενώ την 30η Μαρτίου καταγράφηκε το 97% των κρουσμάτων και το 99% θα καταγραφεί την 17η Ιουνίου ενώ το τέλος της πανδημίας αναμένεται στις 9 Δεκεμβρίου του 2020.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:09