search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:29
MENU CLOSE

Οριστικό το «πάγωμα» για το My Style Rocks -Το σκηνικό ξηλώνεται… (Video)

05.05.2020 12:02
Οριστικό το «πάγωμα» για το My Style Rocks -Το σκηνικό ξηλώνεται... (Video) - Media

 

Οριστικό φαίνεται ότι θα είναι το πάγωμα του My Style Rocks το οποίο είχε διακοπεί προσωρινά -όπως και πολλά άλλα τηλεοπτικά προγράματα- λόγω κορωνοϊού.

Παρά το γεγονός ότι πολλά παιχνίδια και σειρές παίρνουν ξανά τη θέση τους στις οθόνες μας, δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση για το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο “Πρωινό”, ο παιχνίδι φαίνεται πως σταματά οριστικά, καθώς χθες δόθηκε εντολή να… ξηλωθεί το σκηνικό.

«Από χθες δόθηκε εντολή να ξεστηθεί το σκηνικό του My Style Rocks. Που σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα δε θα το ξαναδούμε στους δέκτες μας. Από το σταθμό απέφευγαν να απαντήσουν. Σίγουρα οι συντελεστές δε γνωρίζουν.

Αυτό που ξέρω είναι πως ένας από τους λόγους είναι ότι εξαιτίας της απαγόρευσης των πτήσεων από την Τουρκία στην Ελλάδα, δεν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα εκπρόσωποι της Ατζούν να ελέγχουν την επιμέλεια. Αυτός είναι ένας από τους λόγους. Δύσκολα όταν ξεστήνεται σκηνικό δε σημαίνει τέλος για την παραγωγή. Επίσης για να στηθεί σκηνικό για το My Style Rocks έχει ξεστηθεί το μισό Voice» είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21