search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:04
MENU CLOSE

Κέιτι Χολμς: Η κόρη της την έφτασε στο ύψος της (Photo)

05.05.2020 13:25
Κέιτι Χολμς: Η κόρη της την έφτασε στο ύψος της (Photo) - Media

 

Η κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς είναι 14 ετών και από την πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε η μητέρα της στο Instagram μπορούμε να πούμε πώς έχει μεγαλώσει πολύ.

H Σούρι Κρουζ έχει φτάσει στο ύψος την διάσημη μητέρα της και παρόλο που δεν μπορούμε να δούμε το πρόσωπό της στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Ιnstagram, έχει ψηλώσει πολύ. Στις 18 Απριλίου είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 14 έτη.

Μητέρα και κόρη ποζάρουν μαζί σε μια φωτογραφία φορώντας tie dye ρούχα, τα οποία έφτιαξαν μόνες τους κατά τη διάρκεια του lockdown. H Κέιτι Χολμς είναι ξυπόλητη και φοράει τζιν παντελόνι και λευκό T-shirt, ενώ δίπλα της, η κόρη της Σούρι, φοράει ένα κοντό φόρεμα με ροζ λεπτομέρειες.

Για όσους δεν γνωρίζουν, μιλάμε για την τεχνική με την οποία βάφεις τα ρούχα, αφότου τα διπλώνεις, τα τυλίγεις, τα δένεις με ένα λαστιχάκι και τα βουτάς σε χλωρίνη, με αποτέλεσμα να αποκτάνε ξεβαψίματα και ψυχεδελικά σχέδια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#diytiedye

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Holmes (@katieholmes212) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Birthday vibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Holmes (@katieholmes212) στις

Η Κέιτι Χολμς δήλωσε πρόσφατα για την κόρη της στο περιοδικό Instyle: «Την αγαπώ τόσο πολύ. Ο μεγαλύτερος στόχος μου ήταν πάντα να την αναθρέψω έτσι ώστε να έχει τον δικό της χαρακτήρα, να βεβαιωθώ ότι είναι 100% ο εαυτός της, ισχυρή, σίγουρη και ικανή. Βγήκε πολύ δυνατή, πάντα ήταν μια ισχυρή προσωπικότητα».

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:02