search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:15
MENU CLOSE

Πιτίνο για τις νέες κατηγορίες από το NCAA: «Διαφωνώ κατηγορηματικά»

05.05.2020 14:21
Πιτίνο για τις νέες κατηγορίες από το NCAA: «Διαφωνώ κατηγορηματικά» - Media

 

Για άλλη μία φορά στις ΗΠΑ, το όνομα του Ρικ Πιτίνο ενεπλάκη για αρνητικό λόγο.

Σε μία έρευνα που ολοκληρώθηκε πρόσφατα από το NCAA, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού κατηγορείται για άλλες ατασθαλίες κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Λούιβιλ.

Η αντίδραση του πολύπειρου κόουτς, πλέον στο κολέγιο του Αϊόνα, ήταν άμεση, με τον ίδιο να αρνείται κατηγορηματικά το σχετικό πόρισμα και να τονίζει πως θα διεκδικήσει τη δικαίωσή του.

Η δήλωση του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Το NCAA εξέδωσε ειδοποίηση καταγγελιών και θεωρεί ότι υπέπεσα σε παραβάσεις δεύτερου βαθμού. Διαφωνώ κατηγορηματικά με αυτούς τους ισχυρισμούς και θα ακολουθήσω το πρωτόκολλο που απαιτείται για αυτό το θέμα, μέσα από τις απαραίτητες διοικητικές διαδικασίες. Λόγω των κανονισμών του NCAA σχετικά με την δημοσιοποίηση πληροφοριών στα θέματα αυτά, δεν πρόκειται να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο για το ζήτημα μέχρι αυτό να λυθεί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03