search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:13
MENU CLOSE

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Τεράστια γέφυρα γεμάτη με αυτοκίνητα ταλαντεύεται σαν πουπουλο από τους ανέμους (Video)

05.05.2020 16:46
Πρόγραμμα «Γέφυρα»: Πότε ξεκινούν οι επιδοτήσεις των δόσεων από 300 έως 600 ευρώ το μήνα - Media

 

Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας της γέφυρας. Στην πόλη Γκουανγκντόνγκ στην Κίνα υπάρχει μια τεράστια αερογέφυρα αυτοκινήτων η γέφυρα Χουμέν που ενώνει τις δυο όχθες του ποταμού Περλ. 
Από τη γέφυρα αυτή περνάνε κάθε λεπτό της ώας δεκάδες ή και εκατοντάδες αυτοκίνητα για να πάνε από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη. Ένας ξαφνικός ανεμοστρόβιλος την ώρα που η γέφυρα ήταν γεμάτη από αυτοκίνητα την έκανε να ταλαντεύεται επικίνδυνα σαν να γίνεται σεισμός ή σαν να είναι πούπουλο. 
Πολλοί οδηγοί έγραψαν αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τρομοκρατήθηκαν και κάποιοι άλλοι που ήταν επάνω είπαν πως οι ρόδες των αυτοκινήτων βρισκόντουσαν στον αέρα. 
Την γέφυρα που έκλεισε για τα αυτοκίνητα λόγω του ισχυρού άνεμου, εξέτασαν λίγη ώρα αργότερα εμπειρογνώμονες οι οποίοι διαπίστωσαν ότι δεν έπαθε το παραμικρό και τόνισαν μάλιστα πως η μεγάλη ταλάντωση είναι καλό να υπάρχει γιατί έτσι η γέφυρα δεν σπάει. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:13