search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:41
MENU CLOSE

Μπάρμπα κατά Γεωργούλη: Η δουλειά σου είναι να βοηθήσεις, όχι να παίρνεις τη θέση από κάποιον που την έχει ανάγκη» (Video)

06.05.2020 06:21
«Πόσο άδικος είναι ο χρόνος καμιά φορά...» αναρωτιέται η Βανα Μπάρμπα (Photos) - Media

 

Τους λόγους που πρόσφατα τοποθετήθηκε εναντίον του συναδέλφου της και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη εξήγησε η Βάνα Μπάρμπα, καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα”.

«Νομίζω ότι είναι άδικο όταν ένας άνθρωπος έχει μια καλή δουλειά, μια δουλειά από την οποία περιμένουμε έναν άνθρωπο που είναι μέσα στην τέχνη να προασπίσει τα δικαιώματά μας, να τρέξει για εμάς… Δεν μπορεί να δίνει το παράδειγμα και να παίρνει και μια δεύτερη θέση. Δεν είπα ότι είναι ενάντια στο Νόμο, είπα ότι είναι θέμα ηθικής προσωπικής του καθενός. Δεν γίνεται να παίρνεις έναν πολύ καλό μισθό και να πηγαίνεις να παίρνεις τη θέση ενός ανθρώπου που το έχει ανάγκη, εγώ αυτό είπα. Και νομίζω ότι αρκετοί άνθρωποι συμφωνούν μαζί μου από την άποψη ότι είναι άδικο, πώς να το κάνουμε;

Σαν Ελληνίδα πολίτης προσδοκώ πιο πολλά από έναν άνθρωπο που είναι από το σινάφι μας, μπαίνει στην Ευρωβουλή, θα ήθελα να κάνει πιο πολλά για εμάς. Και με εκνευρίζει κιόλας να βλέπω να πηγαίνουν σε εκπομπές και να κάνουν την κριτική επιτροπή, όταν η δουλειά σου είναι να κοιτάξεις να βοηθήσεις μουσικούς που δεν πληρώνονται, ηθοποιοί που είναι άνεργοι, άλλοι που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους, δηλαδή έλεος», είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:40