search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:51
MENU CLOSE

Το παρασκήνιο της συνέντευξης Μητσοτάκη στο CNN: Το αεροπορικό ταξίδι και το τεστ που έκανε ο δημοσιογράφος

06.05.2020 06:24
cnn.jpg

 

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, το CNN έκανε κρούση στο Μέγαρο Μαξίμου πως θέλει να στείλει απεσταλμένο για να καταγράψει το πώς η Ελλάδα κατάφερε και αντιμετώπισε με επιτυχία τον ιό και παράλληλα να παρουσιάσει την πρώτη μέρα άρσης του Lockdown.

Πράγματι, το Σάββατο το πρωί προσγειωνόταν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Νικ Ρόμπερτσον για να καλύψει το θέμα.

Η αρχική σκέψη ήταν να υπάρχουν δηλώσεις του πρωθυπουργού εντός του ρεπορτάζ.

Όπως γράφει η Καθημερινή στο φύλλο της Τρίτης, ο σχεδιασμός, ωστόσο, άλλαξε, καθώς η συνέντευξη του πρωθυπουργού που έγινε την Κυριακή το απόγευμα αποφασίστηκε να μεταδοθεί μόνη της, αποτυπώνοντας το ενδιαφέρον του δικτύου για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και για τον τρόπο διαχείρισης του ιού.

Ο απεσταλμένος του αμερικανικού δικτύου πλην της συνέντευξης Μητσοτάκη έχει κάνει εκτενές ρεπορτάζ στον «Ευαγγελισμό», στα ΜΜΜ ακόμα και σε κομμωτήρια, το οποίο θα μεταδοθεί σήμερα, προσφέροντας μία ακόμα πρώτης τάξεως διαφήμιση στη χώρα σε διεθνές κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νικ Ρόμπερτσον αποτυπώνει ακόμα και την καραντίνα στην οποία μπήκε στο αεροδρόμιο μέχρι να βγει το τεστ που του έγινε για κορωνοϊό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:51