08/07/2020 07:27:06

Το παρασκήνιο της συνέντευξης Μητσοτάκη στο CNN: Το αεροπορικό ταξίδι και το τεστ που έκανε ο δημοσιογράφος

Το παρασκήνιο της συνέντευξης Μητσοτάκη στο CNN: Το αεροπορικό ταξίδι και το τεστ που έκανε ο δημοσιογράφος - Media

 

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, το CNN έκανε κρούση στο Μέγαρο Μαξίμου πως θέλει να στείλει απεσταλμένο για να καταγράψει το πώς η Ελλάδα κατάφερε και αντιμετώπισε με επιτυχία τον ιό και παράλληλα να παρουσιάσει την πρώτη μέρα άρσης του Lockdown.

Πράγματι, το Σάββατο το πρωί προσγειωνόταν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Νικ Ρόμπερτσον για να καλύψει το θέμα.

Η αρχική σκέψη ήταν να υπάρχουν δηλώσεις του πρωθυπουργού εντός του ρεπορτάζ.

Όπως γράφει η Καθημερινή στο φύλλο της Τρίτης, ο σχεδιασμός, ωστόσο, άλλαξε, καθώς η συνέντευξη του πρωθυπουργού που έγινε την Κυριακή το απόγευμα αποφασίστηκε να μεταδοθεί μόνη της, αποτυπώνοντας το ενδιαφέρον του δικτύου για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και για τον τρόπο διαχείρισης του ιού.

Ο απεσταλμένος του αμερικανικού δικτύου πλην της συνέντευξης Μητσοτάκη έχει κάνει εκτενές ρεπορτάζ στον «Ευαγγελισμό», στα ΜΜΜ ακόμα και σε κομμωτήρια, το οποίο θα μεταδοθεί σήμερα, προσφέροντας μία ακόμα πρώτης τάξεως διαφήμιση στη χώρα σε διεθνές κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νικ Ρόμπερτσον αποτυπώνει ακόμα και την καραντίνα στην οποία μπήκε στο αεροδρόμιο μέχρι να βγει το τεστ που του έγινε για κορωνοϊό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.