search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:21
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Το Σάββατο η τιμητική πλακέτα για τους νεκρούς της Marfin – Καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς να παραστούν

06.05.2020 08:43
Μητσοτάκης: Το Σάββατο η τιμητική πλακέτα για τους νεκρούς της Marfin - Καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς να παραστούν - Media

Το Σάββατο 9 Μαΐου στις 12.00 θα γίνει ο εντοιχισμός πλακέτας, στο χώρο όπου έχασαν τη ζωή τους πριν από δέκα χρόνια τρεις εργαζόμενοι της Marfin.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τονίσε χθες στη Βουλή ότι «τις επόμενες ημέρες, η Πολιτεία θα τιμήσει τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν. Μία ειδική πλακέτα στο κτίριο της φωτιάς και του μίσους θα πολεμά τη λήθη. Θα μας καλεί σε ενότητα και δημοκρατική επαγρύπνηση. Και θα κρατά ζωντανό το μεγάλο δίδαγμα εκείνης της μέρας με δύο λέξεις: Ποτέ πια!».

H εκδήλωση θα γίνει παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.Ο πρωθυπουργός καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς να παραστούν στην τελετή. Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης επικοινώνησε με τους διευθυντές των γραφείων των πολιτικών αρχηγών και τους μετέφερε την πρόσκληση του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53