search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:42
MENU CLOSE

Η ΕΡΤ «πέθανε» τους Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνη Παππά – Συγνώμη ζητά η διοίκηση (Photos)

06.05.2020 10:16
Η ΕΡΤ «πέθανε» τους Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνη Παππά – Συγνώμη ζητά η διοίκηση (Photos) - Media

 

Σε ολίσθημα υπέπεσε σήμερα η ΕΡΤ καθώς «πέθανε» τους Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνη Παππά σε δύο «ειδήσεις» που ανάρτησε στο facebook .

Μάλιστα στις αναρτήσεις γινόταν λόγος και για αφιερώματα που θα επρόκειτο να μεταδοθούν από τη δημόσια τηλεόραση. Οι αναρτήσεις κατέβηκαν από το Facebook, ενώ η διοίκηση ήδη ζήτησε συγγνώμη για τo γεγονός.

Τώρα για το πώς έγιναν αυτά τα δύο λάθη, πληροφορίες λένε ότι ίσως τα θέματα να είχαν προετοιμαστεί για να αναρτηθούν στην περίπτωση θανάτου του Έλληνα συνθέτη και της ηθοποιού και υπάλληλος της εταιρείας να τα δημοσίευσε κατά λάθος.

 Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ακόμη και να υπήρξε ηλεκτρονική παρέμβαση από τρίτους στο λογαριασμό των social media της ΕΡΤ.

Η ανάρτηση για τον Μ. Θεοδωράκη:

«Πέθανε» τον Μίκη Θεοδωράκη η ΕΡΤ

 

Η ανάρτηση για την Ειρήνη Παππά:

Η ΕΡΤ «πέθανε» την Ειρήνη Παππά

Τι ανακοίνωσε η Διοίκηση της ΕΡΤ:

Πριν λίγο η διοίκηση της ΕΡΤ προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν: «Σε ιστοσελίδα που διατηρεί το Τμήμα Αρχείου της ΕΡΤ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέβηκαν σήμερα το πρωί δύο αναρτήσεις στη «μνήμη» των Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνης Παππά.

Η Διοίκηση της ΕΡΤ ήδη επικοινώνησε με τους οικείους των δύο κορυφαίων δημιουργών, ζήτησε συγγνώμη για τη δημόσια αυτή απρέπεια και έχει ήδη επιληφθεί για να διερευνηθεί άμεσα πώς έγιναν οι εν λόγω αναρτήσεις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:41