search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:41
MENU CLOSE

Θρίλερ με Κινέζο ερευνητή: Δολοφονήθηκε ενώ έψαχνε στοιχεία για τον κορωνοϊό (Video)

06.05.2020 11:13
Θρίλερ με Κινέζο ερευνητή: Δολοφονήθηκε ενώ έψαχνε στοιχεία για τον κορωνοϊό (Video) - Media

 

Πολλά ερωτηματικά υπάρχουν γύρω από τη δολοφονία ένος Κινέζου ερευνητή, ο οποίος έψαχνε για τον κορωνοϊό και μάλιστα ήταν κοντά σε μία «σημαντική ανακάλυψη».

Ο 37χρονος Δρ Μπινγκ Λιου που εργαζόταν στο Πανεπίστημιου του Πίτσμουργκ δολοφονήθηκε στο σπίτι του στην Πενσιλβάνια το Σάββατο το απόγευμα. Ο 46χρονος Χάο Γκου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, φέρεται να μπήκε στο σπίτι του ερευνητή από μια ξεκλείδωτη πόρτα και να άνοιξε πυρ βρίσκοντας τον Δρ Λιου στο κεφάλι, το λαιμό και τον κορμό του. Έπειτα ο Γκου επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο άνδρες γνωρίζονταν αλλά δεν έγινε γνωστό ούτε το είδος της σχέσης τους ούτε το κίνητρο για τη δολοφονία του ερευνητή.

«Ο Μπινγκ ήταν στα πρόθυρα πολύ σημαντικών ευρημάτων για την κατανόηση των κυτταρικών μηχανισμών της SARS-CoV-2 [COVID-19] και την κυτταρική βάση των ακόλουθων επιπλοκών», ανέφερε μια ανακοίνωση του εργαστηρίου όπου εργαζοτάν. «Θα κάνουμε μια προσπάθεια να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκίνησε για να αποτίσουμε φόρο τιμής στην επιστημονική του αριστεία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:39