search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:14
MENU CLOSE

Κορωνοϊός ΗΠΑ: Ουρές σχημάτισαν στους δρόμους του Μπρούκλιν φορτηγά γεμάτα νεκρούς (Video)

06.05.2020 12:53
Κορωνοϊός ΗΠΑ: Ουρές σχημάτισαν στους δρόμους του Μπρούκλιν φορτηγά γεμάτα νεκρούς (Video) - Media

 

Την ώρα που ο Τραμπ στα όρια του κινδύνου και δίχως λογική λέει πως σκέφτεται να άρει το lockdown και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ, η πραγματικότητα είναι εξαιρετικά ζοφερή. Στους κεντρικούς δρόμους του Μπρούκλιν εμφανίσθηκε κονβόι φορτηγών που μετέφεραν νεκρούς από κορωνοϊό, σαν να βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου.
Τα πτώματε μεταφέρθηκαν σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ και από εκεί μεταφορτώθηκαν σε φορτηγά ψυγεία για να πάνε στους χώρους ταφής. Τα φορτηγά πέρασαν μέσα από την πόλη το πρωί και στους δρόμους δεν ακουγόταν ο παραμικρός ήχος παρά μόνον ο ήχος της μηχανής τους. Πολλοί κάτοικοι σοκαρισμένοι τα παρακολουθούσαν μέσα από τα παράθυρια τους, να περνούν, κάτω από τα μπαλκόνια. 
«Είδαμε ένα σώμα να μεταφέρεται από ένα επιβατικό όχημα σε ένα μίνι βαν. Ήταν τρομακτικό. Ακριβώς απέναντι από τη στάση του λεωφορείου, σε ελεύθερη θέα», δήλωσε ο Ράλφ Λοστσιάβο, και συνέχισε: «Έχουμε αυτό το αυτοσχέδιο νεκροτομείο εδώ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή είναι η Νέα Υόρκη».
Οι αρχές πάντως ενημέρωσαν τους πολίτες ότι και τις επόμενες ημέρες θα δουν φορτηγά να περνάνε στους δρόμους, αφού η κατάσταση όχι μόνο δεν βρίσκεται σε ύφεση αλλά καθημερινά δεκάδες άνθρωποι πεθαίνουν στα νοσοκομεία. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:12