search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:23
MENU CLOSE

Πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο

06.05.2020 16:16
Κύπρος: «Παγώνουν» για έναν χρόνο και οι γεωτρήσεις ΕΝΙ-TOTAL - Media

 

Στα 5 ανήλθαν την Τετάρτη τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορoνοϊού στην Κύπρο από σύνολο 2.062 εργαστηριακών διαγνώσεων, ανακοινώθηκε από τις κυπριακές αρχές.

Με βάση τα σημερινά στοιχεία, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 883, περιλαμβανομένων των δέκα που εντοπίστηκαν στις Βρετανικές Βάσεις.

Σύμφωνα με τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης, από σύνολο 97 διαγνώσεων από τη διαδικασία ιχνηλάτησης ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων βρέθηκαν 2 θετικά κρούσματα.

Από σύνολο 241 διαγνώσεων από τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων δεν εντοπίστηκαν κρούσματα.

Επίσης, από σύνολο 651 εργαστηριακών διαγνώσεων σε άτομα που επέστρεψαν από το εξωτερικό τις προηγούμενες μέρες δεν εντοπίστηκε κανένα κρούσμα.

Επιπλέον, από σύνολο 1.009 εργαστηριακών εξετάσεων από ιδιωτική πρωτοβουλία προέκυψαν 3 κρούσματα, ενώ από σύνολο 64 διαγνώσεων από τον έλεγχο 2.000 εργαζομένων στο λιανικό εμπόριο ποτών και τροφίμων, καθώς και στους οίκους ευγηρίας, δεν εντοπίστηκε κανένα θετικό κρούσμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:23