search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:12
MENU CLOSE

ΥΠΕΘΑ: Μόνο ένα στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων συμπεριλαμβάνεται στα 11 κρούσματα στο 401

06.05.2020 17:39
ΥΠΕΘΑ: Μόνο ένα στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων συμπεριλαμβάνεται στα 11 κρούσματα στο 401 - Media

 

“Όπως προκύπτει από τον έλεγχο στις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες, μόνο ένα εν ενεργεία στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων συμπεριλαμβάνεται στα 11 κρούσματα κορονοϊού σε υγειονομική δομή των Ενόπλων Δυνάμεων που ανακοινώθηκαν σήμερα”, γνωστοποίησε με ανακοίνωση του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση τα υπόλοιπα κρούσματα αφορούν “σε νοσηλευόμενο από τις 26 Απριλίου, απόστρατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας στο 401 ΓΣΝΑ.

Επιπλέον ιχνηλατήθηκαν ως θετικά κρούσματα δύο μέλη της οικογένειάς του, ένας επισκέπτης, τρεις αποκλειστικές νοσοκόμες, καθώς και τρεις νοσηλευόμενοι στον ίδιο θάλαμο, οι οποίοι δεν είναι εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό αλλά δικαιούχοι νοσηλείας σε στρατιωτικό νοσοκομείο και μόνο”.

Ως εκ τούτου οι αναφορές περί «κρουσμάτων στις Ένοπλες Δυνάμεις» δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καταλήγει η ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:11