search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:10
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Το τεστ κορωνοϊού φτάνει στο Διαφάνι

07.05.2020 06:36
Άγριες Μέλισσες: Στον «αέρα» το τρέιλερ για τη νέα σεζόν (Video) - Media

 

Τεστ για κορωνοϊό σε όλους τους κατοίκους στο “Διαφάνι”, στις Άγριες Μέλισσες, πρόκειται να κάνουν όλοι οι συντελεστές της σειράς αυτή την Παρασκευή στα Σπάτα. Σύμφωνα με την Espresso, σκοπός είναι να σιγουρευτεί η παραγωγή ότι όλοι είναι ασφαλείς, ώστε να ξεκινήσουν εκ νέου τα γυρίσματα την ερχόμενη εβδομάδα.

Στα Στούντιο Κάπα θα υπάρχουν οι ειδικοί, που θα υποβάλουν σε τεστ όχι μόνο τους ηθοποιούς, αλλά και τους σκηνοθέτες, τεχνικούς, ενδυματολόγους, κομμωτές, μακιγιέρ, μέχρι και το άτομο που φέρνει νερό στα διαλείμματα των σκηνών στους αγαπημένους ηθοποιούς του σίριαλ.

Στόχος του Λευτέρη Χαρίτου είναι να γίνονται γυρίσματα με όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα σε κάθε σκηνή, παίρνοντας μεταξύ τους και τις κατάλληλες αποστάσεις. Ο κάθε ηθοποιός θα έχει τα προσωπικά του πινέλα στο μακιγιάζ, τα ρούχα θα απολυμαίνονται, ενώ θα υπάρχουν παντού αντισηπτικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:09