search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15
MENU CLOSE

Έλλη Κοκκίνου: «Θα ήθελα να κάνω εκπομπή στην τηλεόραση» (Video)

07.05.2020 07:35
Έλλη Κοκκίνου: Είμαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου και αγχώνομαι (video) - Media

 

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε μέσω Skype η Έλλη Κοκκίνου το βράδυ της Τετάρτης. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να ασχοληθεί και με άλλα αντικείμενα, εκτός από την πίστα και τη δισκογραφία που δεν είναι άλλος, από τον χώρο της τηλεόρασης.

Η Έλλη Κοκκίνου δεν είναι σίγουρη ότι μπορεί να σταθεί σε ένα πρωινό πρόγραμμα, ωστόσο, ένα τηλεπαιχνίδι ή ένα βραδινό σόου θεωρεί ότι θα της ταίριαζε!

«Είχα έναν παιδικό σταθμό για έξι χρόνια, τον έκλεισα γιατί με κούρασε πάρα πολύ. Σκέφτομαι γενικότερα εδώ και μια διετία έχω βάλει στόχο να κάνω κάτι άλλο. Η τηλεόραση είναι σίγουρα κάτι που με ενδιαφέρει αν ήταν μια ιδέα την οποία θα μπορούσα να υποστηρίξω και να είναι κάπως στα μέτρα μου. Μου αρέσει να δοκιμάζομαι σε καινούρια πράγματα» είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15