search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:30
MENU CLOSE

Ρώσος «άσος» πιλότος ρίχνει «βόμβα»: Το Su-57 δεν έχει όρια σε συνθήκες μάχης (Photos)

07.05.2020 15:30
Ρώσος «άσος» πιλότος ρίχνει «βόμβα»: Το Su-57 δεν έχει όρια σε συνθήκες μάχης (Photos) - Media

 

Την πρώτη «επίσημη» εμφάνισή του ετοιμάζεται να κάνει το ρωσικό stealth μαχητικό Su-57 στους εορτασμούς για την 75η επέτειο από τη νίκη των συμμάχων κατά των ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πληροφορίες που επικαλείται το Russia Today αναφέρουν ότι το… ακριβοθώρητο μαχητικό θα πετάξει στον ουρανό της Μόσχας στέλνοντας έτσι μήνυμα ότι το αεροσκάφος είναι πλέον σχεδόν έτοιμο.

Την ίδια στιγμή, Ρώσοι ειδικοί συνεχίζουν να κάνουν συγκρίσεις του Su-57 με τους ανταγωνιστές του για την κυριαρχία των αιθέρων, τα αμερικανικά stealth μαχητικά F-22 και F-35.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, το F-35 συνεχίζει να παρουσιάζει πτητικά προβλήματα, τα οποία αυτή τη φορά εντοπίζονται στην ουρά του αεροσκάφους, όταν αυτό ταξιδεύει με υπερηχητική ταχύτητα για αρκετή ώρα.

Κάνοντας σύγκριση με το Su-57, ο Ρώσος πιλότος Βλάντλεν Ρουσάνοφ σημείωσε ότι το ρωσικό μαχητικό «δεν έχει περιορισμούς σε χρήση μάχης όσον αφορά στην ταχύτητα και το ύψος. Γι’ αυτό και λέμε ότι είναι καλύτερο από το F-35».

Παράλληλα, το Su-57 θεωρείται ότι έχει μεγαλύτερο χώρο για όπλα, πράγμα που του επιτρέπει να είναι εξαιρετικά φονικό χωρίς να θυσιάζει τις stealth ιδιότητές του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15