search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:27
MENU CLOSE

Πλοιοκτήτες: Καμία σκέψη μείωσης εισιτηρίων παρά την καθίζηση των τιμών στα καύσιμα

08.05.2020 05:46
Ανοικτό για τη συμμετοχή τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εταιριών το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού - Media

 

Στον τρόπο που θα ταξιδεύουμε πλέον αναφέρθηκε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Στεφάνου, πλοιοκτήτης και ιδιοκτήτης Golden Star Ferries μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή Σήμερα.

Όπως ο ίδιος εξήγησε «τα δρομολόγια έχουν μειωθεί περίπου στο ¼ των δρομολογίων από το συνολικό δίκτυο που θα εκτελούσαμε κανονικά την περίοδο αυτή. Τώρα σε κάθε δρομολόγιο η επιβατική κίνηση είναι 40 με 100 άτομα, περίπου 50 ΙΧ και διακινούμε 15 φορτηγά- αυτοκίνητα».

«Πλέον οι επιβάτες θα κάθονται σταυρωτά, κάθισμα παρα κάθισμα και άρα θα κάθονται οι μισοί ενώ θα υπάρχουν μασκες και αντισηπτικά. Μπορεί να προσλάβουμε και έξτρα νοσηλευτικό προσωπικό» πρόσθεσε. 

Αναφορικά με τα εισιτήρια ο κ. Στεφάνου σημείωσε πως «δεν μπορούμε να μειώσουμε την τιμή του εισιτήριου αλλά και ούτε θα το αυξήσουμε και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα εισιτήρια».

Ωστόσο, όπως ο ίδιος επεσήμανε «δεν βγαίνουμε με την κρατική επιδότηση με τόσο μικρή επιβατική κίνηση και τόσα πολλά έξοδα διότι μας επιδοτούν 4 δρομολόγια την βδομάδα 2 ναυτιλιακές εταιρίες και πλέον θα έχουμε και τα επιπλέον έξοδα για ένα εφοδιαστεί το πλοίο με τα απαραίτητα. Παράλληλα κάποια πλοία θα μείνουν δεμένα πχ τα ταχύπλοα. Γι αυτό ζητάμε να διατηρηθεί αυτή η επιδότηση μέχρι το τέλος Οκτωβρίου διότι πρέπει να καλύψουμε πολλές ζημιές που έχουν δημιουργηθεί. Και πρέπει να επιδοτηθούν τα έξοδα των πλοίων το χειμώνα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:27