11/07/2020 17:17:05

Ινδία: Νέο φρικτό θανατηφόρο δυστύχημα - Τρένο σύνθλιψε εργάτες που κοιμόνταν στις ράγες (Photos)

Ινδία: Νέο φρικτό θανατηφόρο δυστύχημα - Τρένο σύνθλιψε εργάτες που κοιμόνταν στις ράγες (Photos) - Media

 

Φρικτό θάνατο βρήκαν τουλάχιστον 14 άνθρωποι στην Ινδία, τους οποίους συνέθλιψε τρένο ενώ κοιμούνταν πάνω στις ράγες.

Σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης και το Reuters, πρόκειται για εργάτες εσωτερικούς μετανάστες οι οποίοι επέστρεφαν στα χωριά τους.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν στα σπίτια τους με τα πόδια από τις μεγαλουπόλεις της Ινδίας, έχοντας χάσει τις δουλειές τους λόγω του lockdown για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Ο μηχανοδηγός προσπάθησε να σταματήσει το τρένο όταν είδε τους ανθρώπους να κοιμούνται στις ράγες, στο κρατίδιο Maharashtra, στα δυτικά, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Σιδηροδρόμων, το οποίο έχει δώσει εντολή να γίνει έρευνα για το σοκαριστικό δυστύχημα.

Στο πλαίσιο του lockdown έχουν ακινητοποιηθεί όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κι έτσι οι άνθρωποι που εργάζονταν στις μεγαλουπόλεις αναγκάστηκαν να κάνουν με τα πόδια τον μακρύ δρόμο του γυρισμού στην ύπαιθρο και στα σπίτια τους.

Το lockdown έχει παραταθεί έως τις 17 Μαΐου.

Αυτό ήταν το δεύτερο πολύνεκρό δυστύχημα στην Ινδία σε σχεδό 24 ώρες. Χθες, τουλάχιστον 9 άνθρωπο έχασαν την ζωή του και πάνω από 1.000 οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο μετά από διαρροή χημικού αερίου σε εργοστάσιο της LG Polymers.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.