search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:26
MENU CLOSE

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ο ηλίθιος Τραμπ δεν άκουσε τις προειδοποιήσεις και την πληρώνουμε εμείς (video)

08.05.2020 10:06
Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ο ηλίθιος Τραμπ δεν άκουσε τις προειδοποιήσεις και την πληρώνουμε εμείς (video) - Media

 

Πρόθυμος να υποδυθεί τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο σε μα μελλοντική ταινία με θέμα την πανδημία δήλωσε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρίσκοντας. Σφοδρή επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ.

Στο “Late Show” με τον Στίβεν Κόλμπερτ εμφανίστηκε από το σπίτι του ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και μίλησε για το πώς περνάει τον καιρό της καραντίνας. «Διαβάζω πολλά σενάρια, κάνω λίγη δουλειά και προσπαθώ να παραμείνω ζωντανός» τόνισε. Ο διάσημος ηθοποιός και παραγωγός εξέφρασε την εκτίμησή του για τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί, για άλλη μια φορά, στον Ντόναλντ Τραμπ για τους χειρισμούς στην κρίση του κορονοϊού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το news247.gr ο Ντε Νίρο δήλωσε πρόθυμος να υποδυθεί τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης σε μια μελλοντική ταινία για την πανδημία του κορονοϊού και τον επαίνεσε για τη δράση του: «Κάνει ό,τι θα έπρεπε να κάνει ένας πρόεδρος. […] Θα μπορούσα να τον δω, μάλιστα, σε αυτή τη θέση. Στηρίζω τον Τζο Μπάιντεν, αλλά τουλάχιστον έχουμε έναν άνθρωπο που είναι πολύ ικανός, έναν πολύ ικανό αναπληρωματικό αν το θέλετε έτσι. Κάνει εξαιρετική δουλειά» είπε.

Στη συνέχεια έστρεψε τα βέλη του στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον ως «ο ηλίθιος»: «Θα είχαμε επιβιώσει πολύ καλύτερα σε αυτή την πανδημία αν ο ηλίθιος είχε κάνει τα σωστά πράγματα, είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις που ήταν πάρα πολλές, και τώρα εμείς πληρώνουμε γι’ αυτό. Θα ήταν άσχημα ορισμένες στιγμές, αλλά όχι όπως τώρα» δήλωσε ο Ντε Νίρο.

Περιέγραψε την αντίδραση της κυβέρνησης των ΗΠΑ στον κορονοϊό ως «απαίσια», ο Ντε Νίρο σημείωσε: «Όλοι γνωρίζουν τι παιχνίδι παίζει ο Τραμπ, θέλει απλά να επανεκλεγεί. Είναι τρελό, δεν έχω λόγια πια. Το πιο τρομακτικό για όλα αυτά είναι ότι οι Ρεπουμπλικανοί και όσοι είναι γύρω του δεν κάνουν τίποτα. Είναι γύρω από έναν τρελό και δεν κάνουν τίποτα. Ως ηθοποιός, λέω ότι όσα συμβαίνουν είναι σαν έργο του Σέξπιρ. Κανείς δεν έχει το θάρρος να σταθεί απέναντί του. Όλοι έχουν μια ατζέντα. Τι αξίζει για όλους αυτούς, να θυσιάσουν τις ψυχές τους για να κάνουν συμφωνία με τον διάβολο ώστε να συνεργαστούν με αυτό τον άνθρωπο; Είναι τρελό», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:25