search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:35
MENU CLOSE

MasterChef: Ακραίες κριτικές με φανατικούς θαυμαστές και ορκισμένους εχθρούς για το εστιατόριο της Ντέμης

08.05.2020 10:21
MasterChef: Ακραίες κριτικές με φανατικούς θαυμαστές και ορκισμένους εχθρούς για το εστιατόριο της Ντέμης - Media

 

Αίσθηση προκάλεσε η συμμετοχή της Ντέμης από την πρώτη στιγμή που την είδαμε να παρουσιάζεται στους κριτές του Masterchef. Η chef και ιδιοκτήτρια εστιατορίου ξεχώρισε, καθώς εξ’ αρχής αποκάλυψε τον σκοπό ης συμμετοχής της που δεν ήταν άλλος από το να πρωωθήσει τη βίγκαν κουζίνα, αλλά και γενικότερα, τη βίγκαν νοοτροπία.

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις της Κατερίνας Λένη για “τα σαλάμια και τα τυριά που έτρωγε τα βράδια στο σπίτι του Master Chef” δημιούργησαν αμφιβολίες αναφορικά με την αφοσίωση της στην βίγκαν διατροφή, αλλά και με την εγυρότητα τν όσων υποστήριζε και προέβαλε.

«Λαμβάνουμε μηνύματα να κλείσει το μαγαζί μας, μας αποκαλούν ανώμαλες. Έχουμε δεχτεί πάρα πολλές απειλές. Δεχόμαστε χιλιάδες αρνητικές κριτικές για το εστιατόριο» σημείωσε χαρακτηριστικά η σύζυγός της, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Η Ελλάδα είναι ένα μικρό χωριό που δεν μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα, δεν μπορείς να έχεις κάποιο χαρακτήρα, δεν μπορείς να έχεις διαφορετικότητα», πρόσθεσε.

Η αλήθεια είναι ότι κάνοντας μια αναζήτηση στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στο ίντερνετ για το εστιατόριο των δύο γυναικών, διαπιστώνουμε ότι έχουν από φανατικούς θαμώνες μέχρι πολέμιους!

Στο σύνολο των αξιολογήσεων, το εστιατόριο λαμβάνει 4 αστεράκια στα 5. Παρά το γεγονός ότι, πράγματι, οι πιο πρόσφατες κριτικές μοιάζουν να είναι σε μεγαλύτερο βαθμό αρνητικές, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι το επιτηδευμένα ή μαζικά αρνητικό, όπως δήλωσε η σύζυγος της Ντέμης. Μάλιστα, οι δυο μαγείρισσες απαντούν σε όλα τα σχόλια, ακόμα και τα αρνητικά με κάποιους από τους χρήστες να τις κατηγορούν για αγένεια και ειρωνεία στις απαντήσεις τους.

Χαρακτηριστική είναι η παρατήρηση ενός Κύπριου χρήστη ο οποίος σχολιάζει ως εξής: . «Ελπιζω βέβαια οι ιδιοκτήτες αντί να απαντήσουν ειρωνικά στα σχόλια μου, όπως είναι η συνήθης τακτική τους σε προηγούμενα σχόλια πελατών […] να κοιτάξουν να καλυτερέψουν τόσο την ποιότητα όσο και την εξυπηρέτηση».

Πάρτε μια γεύση από τις εν λόγω κριτικές..

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:33