Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Υλικά
175 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει
600 γραμμάρια φέτα (χοντροτριμμένη)
2 γιαούρτια στραγγιστά 2%
3-4 αυγά
120 ml ελαιόλαδο
Ζαμπόν κομμένο σε μικρά κυβάκια
Λίγη φρυγανιά και σουσάμι για το πασπάλισμα του σκεύους
Εκτέλεση
Αλείφουμε ελαφρά το σκεύος με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αρκετή τριμμένη φρυγανιά.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τη φέτα και αφού την τρίψουμε με τα δάκτυλα, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
Ρίχνουμε όλο το μίγμα στο σκεύος, το στρώνουμε ομοιόμορφα και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200ο C, μέχρι να ροδίσει.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.