search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:00
MENU CLOSE

Ρίτα Γουίλσον: «Έτσι πλήρωσα τα δίδακτρα της υποκριτικής σχολής»

08.05.2020 13:03
Ρίτα Γουίλσον: «Έτσι πλήρωσα τα δίδακτρα της υποκριτικής σχολής» - Media

 

Η Ρίτα Γουίλσον δημοσίευσε ένα throwback στο Instagram μια φωτογραφία της από το παρελθόν, όταν φωτογραφήθηκε για διαφήμιση τσιγάρου.

Με μια φωτογραφία της από τα φοιτητικά της χρόνια, η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γούλσον ταξίδεψε τους followers της στο παρελθόν. Πριν γίνει διάσημη και γνωρίσει την επιτυχία, είχε φωτογραφηθεί για μάρκα τσιγάρου, στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας.

Στην ανάρτηση βλέπουμε τη Ρίτα Γουίλσον στα φοιτητικά της χρόνια, την περίοδο που πραγματοποιήθηκε η καμπάνια, να φωτογραφίζεται δίπλα σε μια από τις διαφημιστικές αφίσες. Αν και η ίδια δεν αναφέρει στη λεζάντα πότε πραγματοποιήθηκε η καμπάνια, απάντησε στο σχόλιο μιας followers «ήμουν γύρω στα 18».

«Εντάξει. Δεν καπνίζω, αλλά αυτές οι διαφημίσεις για τα τσιγάρα Salem όταν ήμουν νέα μου επέτρεψαν να πληρώσω τα δίδακτρα της υποκριτικής σχολής. Οι διαφημίσεις ήταν παντού. Σε μετρό, λεωφορεία, billboards. Αυτόματους πωλητές τσιγάρων, στάσεις λεωφορείων και στα jukeboxes» έγραψε η Ρίτα Γουίλσον στο Instagram.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε ένα σχόλιο για τις διαφημίσεις τσιγάρων «Μου κάνει εντύπωση πώς έκαναν τους καπνιστές να φαίνονται τόσο υγιείς, διασκεδαστικοί και γεμάτοι ενέργεια. “Πάμε για πεζοπορία;” “Βέβαια, αλλά πρώτα άσε με να κάνω ένα τσιγάρο! Υπάρχει κάτι που να μπορεί να σε κάνει να γελάς τόσο όσο το καπνίζεις με τους φίλους σου; Είμαι τόσο cool!”. Τέλος πάντων, αυτό είναι το throwback για σήμερα».

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:58