search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:21
MENU CLOSE

ΝΔ για ανάρτηση Μάρδα: Οσο δεν αντιδρά ο Τσίπρας, υιοθετεί αυτές τις αθλιότητες

08.05.2020 17:26
Νέα Δημοκρατία για σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Το διαρκές παπατζηλίκι του κ. Τσίπρα» - Media

 

Αντιδράσεις προκάλεσε η άποψη που εξέφρασε ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας για τους νεκρούς από τον κορωνοϊό και γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ χαρακτηρίζει άθλια την ανάρτηση του Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος ζητεί στους νεκρούς από τον κορωνοϊό να προσμετρηθούν και οι αυτοκτονίες κατά τη διάρκεια του lockdown.

«Είμαστε σίγουροι ότι ούτε αυτή τη φορά ο κ. Τσίπρας πρόκειται να καταδικάσει την ανάρτηση του πρώην υπουργού του κ. Μάρδα. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να του θυμίσουμε άλλη μια φορά, ότι όσο δεν αντιδρά τόσο δείχνει ότι υιοθετεί και προσυπογράφει αυτές τις αθλιότητές. Θα αποδείξει έτσι ότι μένει ίδιος, απελπιστικά ίδιος, με την περίοδο του διχασμού και της μισαλλοδοξίας που καλλιέργησε», αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μάρδας με ανάρτησή του  στο Facebook αμφισβητεί τον αριθμό των νεκρών από κορονοϊό στην Ελλάδα λέγοντας ότι σε αυτούς πρέπει να προσμετρηθούν όσοι αυτοκτόνησαν κατά την διάρκεια του lockdown.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:21