27/11/2020 22:30:06

Κορωνοϊός: Καμπανάκι από τη Γερμανία – Πολλές πόλεις η μια μετά την άλλη επιστρέφουν στο lockdown αφού παρατηρήθηκε ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων

Κορωνοϊός: Καμπανάκι από τη Γερμανία – Πολλές πόλεις η μια μετά την άλλη επιστρέφουν στο lockdown αφού παρατηρήθηκε ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων  - Media

 

Δεν είναι αισιόδοξα τα μηνύματα από τη Γερμανία, πολλές πόλεις της οποίας επιστρέφουν πάλι στο lockdown και σε αυστηρότερα μέτρα αφού μόλις χαλάρωσαν αυτά τα κρούσματα του κορωνοϊού παρουσίασαν ραγδαία αύξηση. 
Η Γερμανία έχει 16 ομόσπονδα κρατίδια, και τρια από αυτά επιστρέφουν στα αυστηρά μέτρα. Ως πρώτο βήμα είναι ότι ξανακλείνουν πάλι τα γυμναστήρια, και τα εστιατόρια και γενικά οι χώροι συνωστισμού. 
Η περιφερειακή κυβέρνηση στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, το πιο πυκνοκατοικημένο κρατίδιο της Γερμανίας, δήλωσε ότι υπήρξε αύξηση των περιπτώσεων κρουσμάτων και ως αποτέλεσμα αυτού είναι, να αναβάλει την επανέναρξη των εστιατορίων, των τουριστικών κέντρων, των γυμναστηρίων και των μεγαλύτερων καταστημάτων που έπρεπε να γίνουν στις 11 Μαΐου.   
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.