search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:34
MENU CLOSE

Μαρία Σολωμού: «Εγώ ανήκω στις γυναίκες που έχουν απατηθεί» – Τι είπε για τον Πάνο Ιωαννίδη

09.05.2020 10:07
Μαρία Σολωμού: «Εγώ ανήκω στις γυναίκες που έχουν απατηθεί» – Τι είπε για τον Πάνο Ιωαννίδη - Media

 

Στο «Πρωινό» για το πώς πέρασε τις ημέρες της καραντίνας και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα, μίλησε η Μαρία Σολωμού η οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει πως την έχουν απατήσει. 

Με αφορμή ένα από τα podcast που έκανε με θέμα την απιστία και το σχόλιό της πως οι περισσότεροι έχουν βρεθεί σε αντίστοιχη θέση και έχουν απατηθεί, η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε ότι ανάμεσα σε αυτούς είναι και η ίδια. «Ανήκω και εγώ στις γυναίκες που έχουν απατηθεί. Δεν είμαι εξαίρεση, και σε εμένα έχει συμβεί. Το χειρότερο είναι να το μαθαίνεις τη στιγμή που συμβαίνει και εσύ να ζεις στον δικό σου κόσμο».

Στη συνέχεια, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στον φόβο που ένιωσε στην περίοδο της καραντίνας καθώς πριν από λίγους μήνες είχε διαγνωστεί με Η1Ν1.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε και στη… συνάντησή της με τον Πάνο Ιωαννίδη στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ.

Όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε κάτι ανάμεσά τους, η Μαρία Σολωμού ξεκαθάρισε: «Τίποτα απολύτως! Ένα τραπεζάκι, κάποια μακαρόνια που του έφτιαξα… Μου το είπε πολύς κόσμος, είχαμε χημεία. Περάσαμε ωραία. Έχει πολύ χιούμορ -δεν του φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Είναι πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος. Περάσαμε ωραία, αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο παιδιά. Όχι, να το ξεκαθαρίσουμε».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:32